Foredragshaldarar

Inger Lise Innerdal og Otto Teksum

Otto og Inger Lise

Foredrag med Inger Lise Innerdal og Otto Teksum Lund forfatterar av boka Norges Beste Toppturer.

Vi får vere med på øyhopping i Solund, Grottevandring og toppturar med born. Fantastiske sommar og vinterturar i Møre og Romsdal. 5 min film frå Svalbard. Dei tek med boka si for salg, grillovnar/røykeovnar og dei nye turkarta/Norgeskarta frå Statens kartverk 1:50 000

Aleksander Gamme

Aleksander Gamme

Foredragsholder innan ekspedisjon og friluftsliv. Er blandt landets mest aktive og allsidige ekspedisjonsfarar. Han står bak ekspedisjonsnettstaden Gamme.no og guidefirmaet Gamme Expeditions AS. Han og Cecilie Skog er turledere i programmet "Din drømmetur" på NRK 1. Dei tar med folk på turer dei alltid har drømt om. Første sesong vart sendt høsten 2013, sesong to sendast høsten 2014. Her finn de meir info om programmet og filmsnutter.

Sandra C og Kaja Hatlestad

Søstrene Hattlestad

Fjellrips- Hæppy Campers. Tema er Turglede, planlegging, ungar, ikkje ungar.....Ut på tur aldri sur. Blir vist filmsnutter under foredraget.

Ellers stiller vi med stand fra Din Sport, hvor vi stiller med 2015 modeller- skistøvler fra Scarpa, Ferrino telt og villmarkscamp med Siberian Huskyer(Trekkhunder).

Blir dessverre for varmt for hundekjøring men folk kan komme i "campen" og hilse på hundene og grille (medbrakte) pølser ol, drikke kaffi og slå av en prat.